MEEST GESTELDE VRAGEN

Ja, we werken alleen op afspraak! Bel +31 6 48 01 04 00

Wanneer je een afspraak bij mij maakt reserveer ik tijd voor jou. Indien je een afspraak niet na kunt komen dan dien je dit uiterlijk 48 uur van tevoren te melden. Zeg je een afspraak niet of niet tijdig af dan zal ik € 45 kosten in rekening brengen. Als je op dezelfde dag annuleert dan brengen wij 50% van de kosten in rekening.

De behandeling is niet schadelijk voor je haar. Het is zelfs zo dat de Velvetstraight in combinatie met de Velvettamine, bij herhaalde toepassing, het beschadigde haar kan herstellen. 

VelvetStraight is niet hetzelfde als een Kerantine behandeling. Een kerantine behandeling is meer een hulpmiddel om het haar zelf te kunnen stylen. Bij een VelvetStraight behandeling blijft het haar mooi stijl, ook na het wassen of zwemmen.

De behandeling is 100% formaldehyde vrij.

De producten worden enkel op het haar gesmeerd voor de natuurlijke valling. Dus de producten komen niet op het hoofdhuid waardoor je ook geen haaruitval of roos kan krijgen.

Het is geschikt voor zwangere vrouwen. In sommige gevallen kan de behandeling iets minder goed uitpakken wat wordt veroorzaakt door de hormoonhuishouding.

De duur van de behandeling is afhankelijk van de dikte, lengte en de structuur van jouw haar. Een behandeling duurt gemiddeld tussen de 5 a 7 uur.

Velvettamine is een vitaminebehandeling voor alle haartypes en dit wordt zeker geadviseerd voor beschadigd haar. Velvettamine voedt het haar en doet het herleven en herstellen.

De behandeling is ook geschikt voor kinderen. We hanteren  een leeftijdgrens vanaf 8 jaar. Mits het kind lang op de kappersstoel kan blijven zitten.

Een VelvetStraight behandeling is een exclusieve behandeling die alleen bij Velvetstraight gedaan kan worden. Door de jarenlange kapperservaring weet Rani dat een product uit verpakking niet geschikt is voor alle haartypes. Velvetstraight maakt producten op maat en die alleen bestemd zijn voor jouw haar. Aan de hand van jouw haarstructuur en de conditie van het haar maakt Rani de juiste formule op maat zodat jouw haar weer gezond en glanzend wordt.

Het eerder behandelde haar blijft mooi steil. Hiernaast heb je dan wel de uitgroei dat opnieuw behandeld moet worden om de 3, 5, 6 of 8 maanden (dit is afhankelijk van hoe snel je haar groeit en de structuur van je haar).

Velvetstraight is geschikt voor alle haartypes. Hoe sterk jouw haar ook krult, kroest of pluist. Het resultaat is afhankelijk van het type haar en de conditie ervan. Wanneer het haar te vaak geverfd, gerelaxed of gehighlighted is kan het haar er minder glad en glanzend uitzien dan bij onbehandeld haar. Mocht het haar te beschadigd zijn dan raden wij jou aan om een Velvettamine te nemen.