DIT BEN IK

Mijn naam is Maharani maar mensen kennen mij als Rani. Ik ben ruim 20 jaar actief in het kappersvak en mijn specialiteiten zijn het straighten, verzorgen en het herstellen van het haar middels vitamine en kruideningrediënten. Mijn roots liggen in Indonesië en Japan.

In deze landen gebruiken ze veel verse kruiden voor lekker eten maar ook voor huid, haar en medicijnen. Mijn familie zijn kruidenkenners en als kind was ik al gefascineerd als ik hen met kruiden bezig zag.

 Mijn vaste klanten komen altijd verheugd binnen omdat ze weten dat ze zich voor een lange tijd geen zorgen meer hoeven te maken over hun haar. Mijn vaste klanten komen dan ook overal vandaan: Frankrijk, Belgie, Duitsland en natuurlijk uit heel Nederland. De reden waarom mijn klanten overal vandaan komen is omdat de VelvetStraight behandelingen exclusieve behandelingen zijn die alleen bij Velvetstraight gedaan kunnen worden. 

Door mijn jarenlange kapperservaring weet ik dat een product uit verpakking niet geschikt is voor alle haartypes. Met mijn kruiden en vitamine kennis maak ik producten op maat die alleen bestemd zijn voor jouw haar. Aan de hand van jouw haarstructuur en de conditie van het haar maak ik de juiste formule op maat zodat jouw haar weer gezond en glanzend wordt.

"Friends come and go, but a good hairstylist is forever."