VELVET

STRAIGHT

VelvetStraight is een haarvriendelijke permanent hair straightening behandeling waarbij een  Indonesische en Japanse techniek toegepast wordt om het haar glad en gezond te maken.

Het haar voelt na een VelvetStraight behandeling zijdezacht aan en het blijft voor een lange periode mooi steil, ook na het douchen of zwemmen. Het resultaat is wel afhankelijk van het type haar en de conditie van het haar.

VELVET

WAVEY

VelvetWavy is ideaal voor klanten die hun krullen willen behouden. Met deze behandeling wordt het haar minder pluizig en makkelijk in model te brengen. Het effect van deze behandeling is dat je pluizig en onbehandelbaar haar inruilt voor mooie gezonde en handelbare krullen.

VelvetWavy is een behandeling voor alle haartypen en aan te raden als uw haar droog, pluizig, breekbaar of beschadigd is. 

VELVET

TAMINE

Velvettamine geeft het haar glans en zachtheid en doet het haar herstellen en herleven. Deze vitaminebehandeling versterkt de haarstructuur en zo blijft het haar mooi, gezond, pluisvrij en sterk. Door de kruidencombinatie die we gebruiken wordt het haar gevoed en gehydrateerd.

Heb je beschadigd haar door te veel tangen en verven en wil je een boost geven aan je haar? Dan is deze vitaminebehandeling ideaal voor het haar.

HOOFDHUID

VITAMINE

De hoofdhuid vitamine behandeling is een ultieme verzorging voor de hoofdhuid omdat de haargroei van binnenuit gestimuleerd wordt. De voedingsstoffen van de kruideningrediënten die dringen tot diep in het haarwortel waardoor het haar van binnenuit gevoed en sterker wordt.

Deze behandeling zorgt er ook voor dat de hoofdhuid zijn eigen oliën gaat aanmaken waardoor de hoofdhuid weer zacht en schoon wordt. Het is natuurlijk al langer bekend dat mooi haar van binnenuit komt.

CREAM

BATH

Een creambath is een Indonesische traditie die al eeuwenlang bestaat. Een creambath maakt deel uit van de Indonesische haarverzorgingsregime. Bij de traditionele creambath wordt de hoofhuid gemasseerd wat een verjongende effect heeft op de hoofdhuid en daarnaast heeft het voor het haar een hydraterende en voedende effect.

OIL

TREATMENT

Bij een Oil Treatment gaat het om het beschermen en voeden van droog en broos haar. Wanneer de haarschubben beschadigd zijn dan kan het haar breken en kunnen er hoofdhuidproblemen ontstaan.

Een Oil Treatment zorgt ervoor dat de droogheid van het haar en van de hoofdhuid vermindert waardoor het haar sterker, zachter en handelbaarder wordt. Een Oil Treatment is dan ook erg goed voor bepaalde hoofdhuidproblemen.